خواص زعفران
زعفران ، ادویه طلایی با تاریخچه 3هزار ساله دارویی و خواص متعددی است. زعفران از زمان های بسیار قدیم در مقاصد دارویی و آشپزی استفاده می شود و با تحقیقات علمی این مزایا نیز به اثبات رسیده است. خواص طلای سرخ ایران زمین برای درمان و زیبایی به قدری است که لقب طلای سرخ را برازنده ی آن کرده است ، خواصی که در کتب مختلف طب سنتی بارها به ان اشاره شده است و همچنان از آن در این بخش از سلامت نمناک لیستی از بهترین مزایایی که زعفران می تواند داشته باشد ارائه می گردد اما پیش از آن در مورد تشخیص زعفران خوب توصیه ای داریم.
انواع زعفران و تشخیص زعفران اصل و خالص
برای اطمینان از خرید زعفران اصل ، از خرید زعفران های پودر شده ، صرفه نظر کنید. معمولا زعفران های آسیاب شده به دلیبه دلیل تریب شدن با گلرنگ ، دارای رنگ و عطر کمتری نسبت به گل اصلی زعفران هستند، به همین دلیل قیمت کمتری دارند و مشتری بیشتری مایل به خرید این نوع زعفران می باشد. به طور کلی ، زعفران “دخترپیچ” ، بهترین نوع زعفران است. در این زعفران صددرصد طبیعی ، سر ریشه دست نخورده می ماند و مانند نخ قرمزی است که پایین آن سفید و نیمه بالای آن قرمز می باشد. برای پودر کردن زعفران نباید از آسیاب استفاده کرد چرا که موجب هدر رفتن مقداری از آن می شود. برای پودر کردن از زعفران کوب های دستی استفاده نمایید.