عسل یکی از مغذی ترین خوراکی ها است. تشخیص طبیعی بودن عسل همواره یکی از دغدغه های مصرف کنندگان این ماده غذایی است. با شیوه های زیر میتوانید تشخیص عسل خوب از بد را به آسانی تشخیص دهید.
عسل طبیعی شل است
یکی از روش تشخیص عسل طبیعی، توجه به مواردی از جمله شل بودن عسل طبیعی میتواند در زمان خرید آن به مردم کمک کند؛ عسل طبیعی که بدون شکر است و اغلب برای درمان بیماریها استفاده می شود، برعکس فکر مردم، نسبتا شل است.
مردم فکر می کنند عسلی طبیعی سفت است، عسلی که زنبور تولیدکننده آن شکر نخورده باشد، شل است؛ از نظر علمی هم این شل بودن به این علت است که قندهای اصلی عسل طبیعی، گلوکز و فروکتوز (قندهای کوچک مولکول) است و زمانیکه ظرف عسل طبیعی را کج می کنیم این قندها به آسانی روی هم حرکت می کنند، چنانچه به زنبور عسل شکر بدهند، قند شکر که ساکاروز و ایساکارید (قند پیچیده تر) است به علت نوع مولکول ها به هم گیر می کنند و به همین علت عسل یک مقدار سفت تر از حالت معمولی می شود.
عسل طبیعی سریع در دهان آب می شود و بعد از مصرف ایجاد انرژی می کند، در حالیکه عسل غیرطبیعی طعم آبنبات می دهد.
عطر و بو عسل طبیعی
چنانچه درپوش عسل مدت زمانی بسته باشد، پس از باز کردن درپوش، بو و عطر عسل طبیعی را که شبیه گل های طبیعت است را میتوانید حس کنید.
طعم عسل طبیعی
عسل طبیعی مزه شکر نمی دهد و علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است. برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی، باید توجه داشت که عسل مصنوعی اغلب طعم شکر می دهد، نه مزه خالص عسل. این یکی از نشانه های عسل طبیعی است..